Pianisti Ville Pere - Kokoonpanot

Olen tehnyt tangoprinssi Rami Rafaelin kanssa esiintymisiä duokokoonpanolla jo useiden vuosien ajan. Tämä duo on musiikillisesti hyvin täyttävä ja toimii mainiosti pienemmistä tilaisuuksista aina isompiin tapahtumiin. Voitte tilata meidät häihin, tansseihin, yksityistilaisuuksiin, yritystapahtumiin - missä vain tarvitsette ammattitaitoista kokoonpanoa!

Ohjelmistomme runko koostuu tanssittavista iskelmistä aina tämän päivän pop/rock -musiikkiin. Otamme luonnollisesti huomioon myös yleisön toiveet ohjelmistossamme. Tarvittaessa meitä voi tilata myös yhdessä Valentinot-orkesterin kanssa. Yhteystiedot löydätte etusivulta.

 

 

Rami Rafael & Ville Pere duo

Tutustu keikkaohjelmistoomme täältä.

Rami Rafael & Valentinot

 

Scandinavian Acoustic Duo

 

Scandinavian Acoustic Duo (S.A.D.) on kahden turkulaislähtöisen ammattimuusikon (Olli Leppänen, Ville Pere) Barcelonassa 2013 perustama tyylikäs kokoonpano.

Ohjelmistomme muodostuu kotimaisista sekä kansainvälisistä hiteistä 60-luvulta tähän päivään. Oman sovituksen on saanut mm. Billie Jean, Grenade, Stand By Me, Roxanne ja monet muut tutut hitit. S.A.D. on parhaimmillaan siellä, mihin tarvitaan tuulahdus kansainvälistä tunnelmaa! Voit kuunnella meitä alla:

 

 
IT-TURKU