Pianisti Ville Pere - Kokoonpanot

Duo Rami Rafael & Ville Pere

Olen tehnyt tangoprinssi Rami Rafaelin kanssa esiintymisiä duokokoonpanolla jo useiden vuosien ajan. Tämä duo on musiikillisesti hyvin täyttävä ja toimii mainiosti pienemmistä tilaisuuksista aina isompiin tapahtumiin! Voitte tilata meidät häihin, tansseihin, yksityistilaisuuksiin, yritystapahtumiin - missä vain tarvitsette ammattitaitoista kokoonpanoa. Meitä voi nähdä myös esimerkiksi Viking Linella, jossa teemme vuosittain kymmeniä esiintymisiä.

Ohjelmistomme runko koostuu tanssittavista iskelmistä aina tämän päivän pop/rock -musiikkiin. Otamme luonnollisesti huomioon myös yleisön toiveet ohjelmistossamme. Tarvittaessa meitä voi tilata myös laajemmalla kokoonpanolla, yhteystiedot löydätte etusivulta.

Rami Rafael & Ville Pere duo ääninäyte

Tutustu keikkaohjelmistoomme täältä.

 

 

Scandinavian Acoustic Duo

Scandinavian Acoustic Duo (S.A.D.) on kahden turkulaisen ammattimuusikon (Olli Leppänen, Ville Pere) Barcelonassa 2013 perustama tyylikäs kokoonpano.

Ohjelmistomme muodostuu kotimaisista sekä kansainvälisistä hiteistä 60-luvulta tähän päivään. Oman sovituksen on saanut mm. Billie Jean, Grenade, Stand By Me, Roxanne ja monet muut tutut hitit. S.A.D. on parhaimmillaan siellä, mihin tarvitaan tuulahdus kansainvälistä tunnelmaa. Meitä voitte kuunnella tästä.

 
IT-TURKU